Luisterkind afstemming

Een gesprek op zielsniveau

Luisterkind afstemmingen

Met de Luisterkind methode ga ik in gesprek met jou, of met je kind, of de persoon in kwestie, om te horen wat zich op zielsniveau afspeelt. Want piepjong, gehandicapt, ziek of oud, nog niet geboren of reeds overleden: op zielsniveau is iemand altijd aanwezig. Via de Luisterkind methode ga ik op zielsniveau in gesprek, om te luisteren wat iemand te zeggen heeft.  De vragen die de persoon of aanvrager heeft neem ik mee in het gesprek. Zo’n gesprek noemen we binnen de Luisterkind methode een afstemming.  

Een afstemming vind altijd plaats in de energie;  je hoeft dus niet fysiek naar mij toe te komen. De weergave van het gesprek ontvang je per mail kort nadat de afstemming heeft plaatsgevonden. Het verslag van het gesprek roept vaak een gevoel op van herkenning. Het is immers je eigen wijsheid, of die van je kind of andere dierbare, die aan het woord is geweest.  Vaak is één afstemming al voldoende om het inzicht te bieden waardoor jij en/of de ander weer verder kan.

Wanneer kan een Luisterkind afstemming helpen?

Een afstemming kan in allerlei situaties duidelijkheid geven. Om een paar voorbeelden van hulpvragen te noemen:

Soorten afstemmingen

Op basis van je vraag of vragen blijkt welk soort afstemming het meest geschikt is. Ik geef de volgende typen afstemmingen:

Hoe kun je een afstemming aanvragen?

Heb je nog vragen of weet je al zeker dat je een afstemming wilt aanvragen, mail me dan. Ik beantwoord je eventuele vragen en stuur je nadere informatie over de methode. Voor het maken van een afstemming heb ik een foto en wat basisgegevens van de persoon in kwestie nodig en je hulpvraag of -vragen. Even vooraf: vraag je een afstemming aan op iemand anders, weet dan dat je in vrijwel alle gevallen toestemming nodig hebt van de persoon in kwestie. Dit punt wordt ook uitgelegd in de informatie.

Heb ik eenmaal de gegevens en de betaling ontvangen dan kun je de afstemming binnen 14 dagen tegemoet zien.  Voor de serie afstemmingen van een Geboortebegeleiding is het traject iets anders: deze 4 afstemmingen  gebeuren op afgesproken momenten vanaf  ca. 28 weken zwangerschap.   

Kosten van een afstemming

Een eenmalige afstemming kost 60 euro, de serie voor Geboortebegeleiding 125 euro.  Dit bedrag is inclusief de intake en toezending van de afstemming.